Axel Bruun Sport AS
Sport 1

SIDI Eagle MTB -5 Fit Women

SIDI Eagle MTB -5 Fit  Women
SIDI Eagle MTB -5 Fit  WomenKanskje verdens beste sykkelsko?

Terrengsko spesielt designet med tanke på kvinners anatomi.

Sålen er av typen Sidi MTB Competition og er svært stiv. Her får du effekt i tråkket og du får fordelt kreftene ut over hele fotsålen. MTB Competition Sole kan bli utstyrt med to ekstra tåknopper i fronten for bedre grep ved vanskelige og gjørmete forhold. Tåknopper må kjøpes separat.
Skoen har en bred og anatomisk formet stropp øverst som også er polstret.  Dette bidrar til at skoen sitter veldig bra på foten når du virkelig tar i. Stroppen er festet med en spenne som du enkelt kan justere mens du sykler for alltid å ha så stram sko som intensiteten tilsier.
Skoen passer suverent både til terrengsykling, jobbsykling og til spinning.

Egenskaper:

  • MTB Competition Sole (kan ikke byttes ut)
  • Caliper buckle – Spennen som kan justeres ved å løfte den midterste delen av spennen. For å åpne helt, løft begge sidespennene, eller trykk knappen i midten for å løsne et knepp om gangen. Systemet kan justeres under ritt.
  • Soft Instep Closure System® – Anatomisk og komfortabel strap, plassert på toppen av foten, som sammen med et mykt thermo-formet materiale, vil øke komforten og ytelsen. Det gir et jevnt trykk over vristen, og kan justeres fra begge sider for å gi den perfekt sentrerte posisjonen. Soft Instep Closure System kan repareres og byttes ut.
  • SIDI Heel Cup – Forsterkert hæl holder foten i en optimal posisjon, og forhindrer skoen i å miste form og fasong ved ekstrem bruk eller forlenget trykk over lang tid.

 

  • 17991 599