Axel Bruun Sport AS
Sport 1

Åsnes Gamme Expedition

Åsnes Gamme Expedition
Åsnes Gamme ExpeditionÅsnes Gamme Expedition

Åsnes Gamme er en meget stabil og robust fjellski. Den har fått det man på alpinspråket kaller "Rocker" eller på langrennsspråket "Splay". Med Rocker i tuppen blir det mindre motstand mot snøen og skia flyter mye lettere!

I tillegg er det en god smørelomme som gjør den perfekt til lange skiturer hvor du vil ha feste så lenge som mulig. Minimalt med subbing til fjellski å være. Skia er konstruert med en Popler trekjerne og titanal i tuppen. Dette gir god vibrasjonsdemping og ekstra sikkerhet på de tøffeste turene. Den korte svingradiusen gjør også nedkjøringen til en lek.

Slik som resten av Åsnes' fjellskikolleksjon er denne også oppkalt etter kjente eventyrere. Ekstra hyggelig er det at det er nettopp Aleksander Gamme som pryder denne modellen. Aleksander er en av de tøffeste nålevende eventyrerne vi har. Han har blant annet gått Sydpolen tur-retur. 2270 kilometer ble forsert på 87 dager! Med å sette navnet sitt på denne skia setter Aleksander Gamme også sitt kvalitetsstempel på en tøff fjellski.

Målene er 68 - 54 - 61 , mens vekten er på 2100 gram i 200 cm
Leveres i 180, 190 og 200cm

  • 3 799