Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Norrøna Femund - ny kleskolleksjon 2024

Norrøna Femund - ny kleskolleksjon 2024

Femund er en ny kolleksjon fra Norrøna våren 2024. I kolleksjonen finner du et stort utvalg av produkter laget for friluftsliv - inspirert av vår kulturarv. Med Femund har Norrøna klart å designe tidløse friluftsprodukter i kvalitet som gir deg mange års glede i hvert enkelt plagg. Kolleksjonen passer deg som trives i komfortable turklær, både når du er på tur, men også ellers i hverdagen. For vi er vel flere som gjerne tar på turbuksa selv om turen bare går ut i hagen?

Bærekraftige materialer som rød tråd

Stikkord for Femund er bærekraftige materialer laget i jordfarger, med en dæsj av blått og rosa for å gjøre det hele litt mer spennende. Anorakker og jakker, bukser og shorts, langermet og kortermet, hoodies og skjorter; denne kolleksjonen har alt du trenger til en aktiv vår, sommer og tidlig høst!

For oss er det alltid viktig å se etter kolleksjoner og produkter som dekker et behov og en etterspørsel, og vi er glade for å kunne tilby deg et større utvalg av (økologisk) bomull. Vi vet mange er bevisst i sine innkjøp og stiller høye krav til både kvalitet og bærekraft. Vi har solgt Norrøna i mange, mange år, og kan uten tvil gå god for kvalitet. I tillegg syns vi det er ekstra kult at både vi og Norrøna ble startet på 1920-tallet og fortsatt eies og drives av familie, flere generasjoner senere.

Kjøp Norrøna Femund på nett eller i butikk

Fra februar 2024 finner du Femund i butikk og nettbutikk. Se hele utvalget vårt av Norrøna, eller benytt søkefeltet vårt oppe i venstre hjørne.

 

Foto: Chris Holter