Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Nyhet: Treningstøy fra Hoka

Nyhet: Treningstøy fra Hoka

Nyhet V24: Hoka treningsklær

Nytt for våren 24 er Hoka sin nye kleskolleksjon. I kolleksjonen finner du et utvalg av produkter laget for trening og hverdagsbruk, laget i kvalitetsmaterialer med gode tekniske egenskaper for din neste treningsøkt. 

Kolleksjonen består av et bredt utvalg av t-skjorter, Hoka caps, pannebånd i fleece til løpeturer på kaldere dager, og lette, pustende løpejakker. Stikkord for Hoka sin kleskolleksjon er gode tekniske egenskaper, og smarte funksjoner som gjør treningsøkta til en lek - i tråd med løpeskoene fra Hoka! I tillegg har klærne fra Hoka en avslappet look, med et rent design med en punch av farge. 

Bomull VS tekniske materialer i treningsklær

Selv om syntetiske materialer ofte dominerer markedet på grunn av deres tekniske egenskaper, har bomull flere unike fordeler som gjør det til et attraktivt valg for mange av Hoka sine produkter. Her er noen av fordelene med bomull i trenings- og hverdagsklær:

  • Komfort: Bomull er kjent for sin myke tekstur som føles behagelig mot huden, noe som gjør det ideelt for både trening og hverdagsbruk.
  • Pusteevne: Bomull lar huden puste og hjelper med å regulere kroppstemperatur, noe som gir økt komfort under treningsøkta!
  • Allergivennlig: Bomull er et naturlig fiber, og derfor mindre sannsynlig å irritere huden, og er derfor et godt valg for deg med sensitiv hud eller allergier.
  • Fuktabsorberende: Bomull har evnen til å absorbere svette effektivt, noe som kan bidra til å holde deg tørr og komfortabel under lavintensive aktiviteter eller i hverdagen. 
  • Slitesterkt: Bomull er et slitesterkt materiale som tåler hyppig vask og bruk, noe som gjør det til et langvarig valg for klær. I tillegg er det enkelt å vaske!

Valget mellom bomull og tekniske materialer avhenger av hva du prioriterer i treningsklærne dine. Hvis komfort og hudvennlighet er viktigst, kan bomull være det beste valget. Hvis du derimot trenger klær som håndterer fuktighet effektivt og tåler intens bruk, er tekniske materialer sannsynligvis bedre egnet. Uansett hva du velger, tilbyr Hoka en rekke produkter som dekker ulike behov og preferanser, slik at du kan finne de perfekte treningsklærne for deg.

Kanskje er du ute etter en ny løpecaps, eller en kul t-skjorte til hverdagslig bruk? Sjekk ut utvalget vårt av Hoka klær til dame og herre her!