Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Butikken med snart 100 års erfaring

Vi er sykkelbutikken i Trondheim, beliggende midt i hjertet av byen og med snart 100 års erfaring i bransjen. Du finner et godt utvalg av elsykler, hybrid, offroad og barnesykler, og vi forhandler kun kvalitetsmerker som HaibikeScott og Woom.

Eget sykkelverksted

Vi har dessuten byens største sykkelverksted i butikken! Hva betyr dette for deg? At du er garantert service og reparasjon ved behov. Det er greit å vite, tenker vi.

Garantert fornøyd

I butikken møter du erfarne selgere med stor kunnskap om sykkel og som gjerne tar en sykkelprat med deg. Har du ikke mulighet til å besøke butikken er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post. Se kontaktinformasjon her.

Hos oss vil du garantert bli en fornøyd sykkelkunde uansett om du skal sykle til jobb eller skole, på tur eller trene! Ønsker du tips om vedlikehold av sykkelen din kan du lese om det her.

Vi sender til hele landet

Vi sender gjerne sykkelen til deg. Den kommer da i kasse og noe montering må påberegnes. Vi anbefaler at du får hjelp ved ett sykkelverksted til dette. Merk at det da vil komme ekstra frakt på leveringen grunnet vekt og størrelse på pakken. Da garanterer vi for at sykkelen blir levert helt hjem på døra til deg.

 

 

 

Filter by:

Fjern alle
Filter
Sorter etter