Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Retur og reklamasjon

Axel Bruun Sport AS, Prinsens Gate 30, 7011 Trondheim, 73 53 20 93, nettbutikk@bruun.no, orgnr 910 864 475
Vi skjønner at det ikke alltid blir som man tenker - derfor er det helt innafor å bytte eller returnere varer hos oss, så lenge varene er ubrukte! Under finner du svar på ofte stilte spørsmål. Vårt beste tips: last ned Klarna-appen https://www.klarna.com/app.
Der vil alle dine kjøp gjort med Klarna være synlig og du har til enhver tid full oversikt.

Kan jeg returnere varer?

JA! Du har 14 dagers angrerett på varer betalt i nettbutikken. Dersom det ikke ligger ved returskjema i pakken du mottok: last ned angreskjema. Eller du kan sende en epost til oss, men husk å også legge ved en beskjed i pakken du sender oss. Ta kontakt med oss på epost eller telefon dersom du har spørsmål til retur. Vi hjelper deg.

For varer kjøpt i kassen i fysisk butikk gjelder åpent kjøpt (deponering) i 6 dager fra kjøpsdato på varer kjøpt til ordinær pris, med bytting i 14 dager. Du må ha byttelapp eller kvittering (evt bankutskrift) for bytte eller retur. Kvittering finner du i Klarna-appen når du er innlogget, ordrebekreftelse sendes når du har fullført ordren.

Kan jeg prøve varen før jeg ombestemmer meg?

JA! Du må gjerne prøve på varen, men varen må returneres i samme tilstand som den ble levert til deg; ubrukt, uten lukt, eller pels fra husdyr og med leverandørens merkelapp(er). Alle sko må returneres i skoesken. Angreretten gjelder ikke på elektronikk med brutt forsegling og der varen er ladet opp/tatt i bruk. 

Dersom du leverer tilbake en brukt vare, vare uten eske eller merkelapper, vil vi kunne gjøre en prisvurdering og kun tilbakebetale varens brukte verdi. Alle varer som returneres med post pakkes inn.


Jeg trenger å bytte størrelse! Hva gjør jeg?

Har du mottatt en vare du ønsker å bytte, legger du inn en ny ordre med riktig størrelse eller produkt i nettbutikken, så sender vi varen raskt til deg. Du returnerer den opprinnelige varen til oss, og vi refunderer pengene dine så snart vi har mottatt den. Varen kan selvsagt byttes uten kostnad i vår butikk i Trondheim.

For bytte må du ha byttelapp, ordrebekreftelse eller kvittering for kjøp tilgjengelig. Dette er ditt ansvar som kunde for at bytting går lekende lett i kassen. Ordrebekreftelse og kvittering vil du finne på epost eller i Klarna-appen dersom du har betalt med Klarna.

 

Varen jeg skal bytte var på tilbud da jeg kjøpte den, men fullpris nå. Hvordan bytter jeg til lik pris?

Ta kontakt med oss på nettbutikk@bruun.no, så hjelper vi deg. Husk å oppgi ordrenummer.

 

Hvordan sender jeg retur i posten?

Det er vårt ansvar at pakken kommer trygt fram til deg, og det er ditt ansvar at en retur kommer tilbake til oss. Derfor anbefaler vi at du bruker sporing.  

Hvor sender jeg retur?

Bor du i Trondheimsområdet er du velkommen til vår butikk for å levere inn eller bytte varer. Retur kan også sendes til oss med posten: 

Axel Bruun Sport AS

Prinsensgt 30

7011 Trondheim

tlf: 467 01 302

 

Får jeg pengene tilbake hvis jeg leverer retur i butikken?

Vi refunderer alltid pengene for varer kjøpt i nettbutikken via samme betalingssystem som du valgte å betale ordren med; Klarna, bankkort eller Vipps. Om du velger å returnere varer i butikken, vil du få beskjed om at pengene refunderes når returen er behandlet. Har du betalt med kort vil pengene komme tilbake til samme konto som det ble betalt med. Dersom du har valgt faktura til Klarna som betalingsmåte må du forholde deg til forfallsdato gitt fra Klarna, og faktura vil oppdatere seg innen kort tid etter vi har refundert penger.

 

Må jeg betale for å sende varer i retur?
Ved retur av vare må returkostnadene betales av kjøper. Har vi sendt deg feil vare, eller du oppdager en feil med varen, vil du motta en returetikett fra oss som vi betaler for.

 

Hva skjer om jeg ikke henter ut pakken jeg har bestilt på posten?

Uavhentede pakker blir automatisk belastet med et gebyr på minimum kr 250,- som går til å dekke de faktiske kostnadene i forbindelse med frakt og ekspedisjon. Uavhentet sykkel og ski vil få et større gebyr for å dekke faktiske frakt- og ekspedisjonskostnader.

 

Jeg har valgt hent i butikk, men angrer kjøpet før jeg har hentet varene!

Da må du snarest varsle oss på e-post eller telefon. Vi utfører retur og pengene refunderes som ved all annen retur beskrevet over.

 

Merk at du ikke kun skal rapportere retur til Klarna!

Vi vil ikke kunne behandle retur før du har varslet oss direkte. Rapporterer du til Klarna går det ingen beskjed til oss.


Ved bestilling av ski med påmontert binding:
Ved valg av montering av bindinger på skiene gjelder ikke returrett da dette er et kundetilpasset produkt.

 

Undertøy:

Undertøy kan ikke byttes av hygieniske årsaker.

 

Fikk du ikke svar på dine spørsmål kan du lese våre fullstendige salgsbetingelser og en forenklet versjon under her.

1. Bytte

Har du mottatt en vare du ønsker å bytte, legger du inn en ny ordre på riktig størrelse/produkt, så sender vi varen raskt til deg. Når du returnerer den opprinnelige varen refunderer vi pengene dine så snart vi har mottatt den. 

Varen kan selvfølgelig byttes uten kostnad i vår butikk i Trondheim, husk å medbringe ordrebekreftelse/kvittering for kjøp. Dette er ditt ansvar som kunde for at bytting går lekende lett i kassen. Ordrebekreftelse og kvittering vil du finne på epost eller i Klarna-appen. 

Du finner oss i Midtbyen i Trondheim:

Axel Bruun Sport AS

Prinsensgt. 30

7011 Trondheim

Husk å legge ved returskjema som fulgte med pakken dersom du sender varen i posten. Dersom dette medfølger vil refundering av penger gå raskere! Om du ikke har mottatt dette med pakken, kan du laste ned angrerettskjemaher og legg ved det ferdig utfylte angrerettskjemaet i pakken.

Returfrakt betales av kjøper.

2. Reklamasjon

Hvis det er feil eller mangel med varen du har kjøpt hos oss har du som kunde reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Det er svært viktig at du melder fra umiddelbart når du oppdager en feil eller mangel.

Send en beskrivelse av "problemet" på mail ( nettbutikk@bruun.no ) og gjerne med vedlagt bilde(r). Les mer under punkt 10.

NB! Er varen brukt unormalt mye eller ikke til egnet bruk, faller reklamasjonsretten på 2 år bort.

Ved godkjent reklamasjon dekker vi fraktkostnader.