Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Retur og reklamasjon

Les våre fullstendige salgsbetingelser her eller en forenklet versjon under her.

  • I følge loven har du 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen. Det er viktig at du informerer oss innen de 14 dagene er utløpt, og/eller noterer dato du mottok varen på angreskjemaet/returskjema du skal legge ved. Dersom det ikke ligger ved returskjema i pakken du mottok, kan du laste ned angreskjema her

  • Det er vårt ansvar at pakken kommer trygt fram til deg, og det er ditt ansvar at en retur kommer tilbake til oss. Derfor anbefaler vi at du bruker sporing. Merk at det kan ta opptil 2-3 uker fra du returnerer varen til vi har refundert pengene til deg. Vi refunderer pengene via Klarna. Har du betalt med kort vil pengene komme tilbake til samme konto som det ble betalt med. Dersom du har valgt faktura til Klarna som betalingsmåte må du forholde deg til forfallsdato gitt fra Klarna.

  • Varen må returens i samme tilstand som den ble levert, ubrukt og med leverandørens prislapp. Alle sko må returneres i skoesken.

  • Retur sendes Axel Bruun Sport AS, Prinsensgt 30, 7011 Trondheim

  • Uavhentede pakker blir belastet med et gebyr på kr 249,- som går til å dekke kostnadene i forbindelse med frakt/ekspedisjon.

Må jeg betale for å sende varer i retur?
Ved retur av vare må returkostnadene betales av kjøper. Har vi sendt deg feil vare, eller du oppdager en feil med varen, vil du motta en returetikett fra oss.

Ved bestilling av ski med påmontert binding:
Ved valg av montering av bindinger på skiene gjelder ikke returrett da dette er et kundetilpasset produkt.

Undertøy:
Undertøy kan ikke byttes.

1. Bytte

Har du mottatt en vare du ønsker å bytte, legger du inn en ny ordre på riktig størrelse/produkt, så sender vi varen raskt til deg. Når du returnerer den opprinnelige varen refunderer vi pengene dine så snart vi har mottatt den. 

Varen kan selvfølgelig byttes uten kostnad i vår butikk i Trondheim, husk å medbringe ordrebekreftelse/kvittering for kjøp. Denne vil du finne på epost eller i Klarna-appen.

Du finner oss i Midtbyen i Trondheim:

Axel Bruun Sport AS
Prinsensgt. 30
7011 Trondheim

Husk å legge ved returskjema som fulgte med pakken. Om du ikke har mottatt dette med pakken, kan du laste ned angrerettskjema her og legg ved det ferdig utfylte angrerettskjemaet i pakken.

Returfrakt betales av kjøper.

2. Reklamasjon.

Hvis det er feil eller mangel med varen du har kjøpt hos oss har du som kunde reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Det er svært viktig at du melder fra umiddelbart når du oppdager en feil eller mangel.

Send en beskrivelse av "problemet" på mail ( nettbutikk@bruun.no ) og gjerne med vedlagt bilde(r). Les mer her under punkt 10.

NB! Er varen brukt unormalt mye eller ikke til egnet bruk, faller reklamasjonsretten på 2 år bort.

Ved godkjent reklamasjon dekker vi fraktkostnader.