Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Skipakke

Ski, sko og binding i èn skipakke til god pris

Å kjøpe skipakke hos oss betyr at du velger ski, sko og binding som passer deg og dine behov og får en pakkerabatt. Å finne fram i jungelen av utstyr kan ofte være vanskelig, særlig dersom du ikke har tid til å sette deg inn i utvalget. Derfor har vi satt sammen ferdige skipakker for deg, både langrennspakker og til fjelltur og topptur, slik at du skal slippe å bruke unødvendig mye tid på å finne ut hva som passer sammen. Og du kan stole på at vi har valgt det beste.

Godt utvalg av ulike skipakker

Utvalget vårt av skipakker går fra tur og trening til fjell- og topptur, men våre mest solgte skipakker er uten tvil langrennspakker. Dette er skiene som tar deg med på både søndagsturen, ettermiddagsturen og treningsturen. I hver skipakke vil du finne hvilke produkter som er inkludert, og det er mulig å lese mer om hvert enkelt produkt.

Eller trenger du bare ski og binding? Rom for endringer

Til tross for at skipakkene allerede er satt sammen er det rom for valgmuligheter. Spør oss gjerne hvilke endringer eller oppgraderinger du kan gjøre for at din skipakke skal bli akkurat slik du ønsker! 

Kjøpe skipakker på nett

Hos oss får du individuell og tilpasset hjelp for at du skal få riktig ski. Fordi vi vet det betyr mye for skigleden. I butikken vår møter du kompetente selgere med mange års erfaring, og det er de samme selgerne som plukker ski og skipakker kjøpt på nett hos oss. Det eneste forbeholdet vi tar for kjøp av skipakker på nett, er at vi har riktig lengde og spenn på skiene. Vi tar kontakt med deg om noe er uklart i ordren din! Kjøper du skipakke på nett klargjør vi skiene fortløpende og gir beskjed så fort de er klar for henting. Det er også mulig å få skipakken levert hjem eller sendt med posten mot fraktbetaling. Se mer info på skipakken du velger.

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter