Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Ullundertøy dame

Ullundertøy til dame fra Devold og Aclima

Utvalget av ullundertøy til dame har vokst fra å være forbeholdt tur og trening til å være et dagligdags plagg de fleste av oss har i garderoben. Til og med under bunadsskjorta brukes tynne ulltrøyer - om været tillater det. Et ullundertøysett til dame er like deilig å gå på fjelltur i, som å ha på i sofaen hjemme eller på hytta. 

Hos oss kan du velge høykvalitets ullundertøy til dame fra Devold og Aclima. Med de lekreste farger og mønster har det blitt like naturlig å gå med ull til hverdag som på tur.

Ull er gull!

Ull er naturlig temperaturregulerende og lukthemmende, noe som er en uslåelig kombinasjon til deg som gjerne svinger mellom å være varm og kald. Svette transporteres raskt bort fra kroppen din og du slipper å føle deg kald.

Er du sensitiv for ull og klør lett anbefaler vi deg å se etter 2-lags ullundertøy hvor det ikke er brukt ull mot kroppen. Et eksempel er Duo Active fra Devold. Trøye eller longs i 100 % merinoull skal også være kløfritt.

Vask av ullklær

Ved behov kan ullundertøyet vaskes i maskin. Vi anbefaler deg å sjekke ut våre tips for vask og vedlikehold av klær her. Der forklarer vi deg også hvorfor det er så viktig å velge vaskemiddel tilpasset ull.

 

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter