Enkel betaling med Vipps og Klarna
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Axel Bruun Sport AS

Hundreåringen Axel Bruun Sport 

Vi er butikken for alle som er glad i tur, fjell, sykkel, løp, trening og skisport. Vi representerer ekte kunnskap, ekte kvalitet og ekte engasjement.

I 2023 fyller vi 100 år! Til tross for modernisering gjennom disse mange årene, har vi beholdt sjelen til hundreåringen. Vi ønsker å være en annerledes butikk - for alle!

Team Axel Bruun Sport

Hos oss kan du forvente å alltid møte kunnskapsrike mennesker proppfull av erfaring, og med et bankende hjerte for trening, tur og friluft. Mennesker som brenner for å hjelpe deg med å finne klær og utstyr du trenger, for at du skal få gode opplevelser på tur og trening!

Vårt mål er at du skal oppleve det lille ekstra hos oss. Det som kan være vanskelig å sette fingeren akkurat på hva er, men som gjør at du kommer tilbake! Gang etter gang etter gang 🌟 

Bredt fagfelt

Vi har Trøndelags største utvalg av Hoka, og vår ekspertise på Hoka er basert på mye kunnskap og mange års erfaring.

Mange forbinder oss også med ski og sykkel, og her velger vi alltid de beste modellene for å gi deg medvind i håret sommer som vinter. I tillegg har vi eget verksted som raskt klargjør sykkel og ski, men også reparerer og preparerer.

Hos oss finner du alltid varer fra etterspurte kvalitetsmerker. Vi håndplukker leverandører og varer ut fra det vi vet kundene våre vil ha. Dette mener vi gjør at vi skiller oss ut i mengden.

Axel Bruun Sport er dessuten medlem av Sport 1-kjeden og turpartner til Trondhjems Turistforening.

Nettbutikken bruun.no

I 2020 la vi ned utallige timer og for å oppgradere nettbutikken. I desember samme år fikk vi resultatet, som er akkurat her du er nå! En nettbutikk som gir en god og enkel kundereise, hvor du kan handle lekende lett! I tillegg kan du selv velge om du vil hente varene selv i butikken, få de tilsendt, eller levert hjem på døren om du bor i Trondheimsområdet. Les mer om henting og levering.

Nettbutikk og fysisk butikk er samme Axel Bruun Sport, og med samme varelager. Målet vårt med denne kombinasjonen av fysisk butikk og nettbutikk, er at du som kunde skal kunne besøke oss og handle akkurat når du vil og fra hvor du vil! Så kan du enkelt holde deg oppdatert på nyheter og lagerstatus. Og til enhver tid sikre deg dine favoritter! 🌟

Nettbutikken er alltid åpen!

Du kan forvente lynrask levering når du handler på bruun.no. Vi klargjør ordrer fortløpende, og vårt mål er du skal ha varen hjemme til deg innen kort tid! 

Åpningstider, butikk og verksted:

  • Man. - lør.: 09-18.00

 

 

Axel Bruun Sport AS, Prinsens Gate 30, 7011 Trondheim, 73 53 20 93, nettbutikk@bruun.no, orgnr 910 864 475