Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Axel Bruun Sport AS

Hundreåringen Axel Bruun Sport 

Vi er butikken for alle som er glad i tur, fjell, sykkel, løp, trening og skisport. Vi representerer ekte kunnskap, ekte kvalitet og ekte engasjement. Hos oss er det trygt å handle!

I 2023 fyller vi 100 år! Til tross for modernisering gjennom disse mange årene, har vi beholdt sjelen til hundreåringen. Vi ønsker å være en annerledes butikk - for alle!

Team Axel Bruun Sport

Hos oss kan du forvente å alltid møte kunnskapsrike mennesker proppfull av erfaring, og med et bankende hjerte for trening, tur og friluft. Mennesker som brenner for å hjelpe deg med å finne klær og utstyr du trenger, for at du skal få gode opplevelser på tur og trening!

Vårt mål er at du skal oppleve det lille ekstra hos oss. Det som kan være vanskelig å sette fingeren på akkurat hva er, men som gjør at du kommer tilbake! Gang etter gang etter gang. 🌟 

Ekstra stas er det også at Axel Bruun fortsatt eies av familien Bruun, og i dag er det søstrene Elisabeth og Cathrine (som sammen med daglig leder Svenn Roar) styrer denne solide skuta. De er tredje generasjon Bruun.

Bredt fagfelt

Vi har Trøndelags største utvalg av Hoka, og vår ekspertise på Hoka er basert på mye kunnskap og mange års erfaring. Det er sånn vi liker å bygge vår kompetanse, ved å bli skikkelig god på varene vi selger!

Mange forbinder oss også med ski og sykkel, og her velger vi alltid de beste modellene for å gi deg medvind i håret sommer som vinter. I tillegg har vi et eget verksted som raskt klargjør sykkel og ski, men også reparerer og preparerer.

Hos oss finner du alltid varer fra etterspurte kvalitetsmerker. Vi imøtekommer etterspørselen fra kundene våre raskt, og håndplukker leverandører og varer ut fra det vi vet dere vil ha. Dette mener vi gjør at vi skiller oss ut i mengden.

Axel Bruun Sport er dessuten medlem av Sport 1-kjeden og turpartner til Trondhjems Turistforening. Vi er dessuten stolt av å være en del av Midtbyen, og du finner oss i Prinsens gate, like ved busstoppene P1 og P2.

Nettbutikken bruun.no

I 2020 la vi ned utallige timer for å oppgradere nettbutikken. I desember samme år fikk vi resultatet, som er akkurat her du er nå! En nettbutikk som gir en god og enkel kundereise, hvor du kan handle lekende lett! I tillegg kan du selv velge om du vil hente varene selv i butikken, få de tilsendt, eller levert hjem på døren om du bor i Trondheimsområdet. Les mer om henting og levering.

Nettbutikk og fysisk butikk er samme Axel Bruun Sport, og med samme varelager. Målet vårt med denne kombinasjonen av fysisk butikk og nettbutikk, er at du som kunde når som helst skal kunne besøke oss, utforske vareutvalget vårt og handle akkurat når det passer deg! 🌟

Nettbutikken er alltid åpen!

Du kan forvente lynrask levering når du handler på bruun.no. Vi klargjør ordrer fortløpende, og vårt mål er du skal ha varen hjemme til deg innen kort tid. For å klare dette er vi priviligert med å ha ansatte som jobber på kryss av fysisk butikk og nettbutikk - men det er også styrken vår. Fysisk butikk og nettbutikk hånd i hånd i samme lokaler.

Åpningstider, butikk og verksted:

  • Mandag til lørdag kl. 09-18.00

Hvordan besøke oss i Midtbyen

Butikken ligger i samme bygning som Kreftforeningen, som ligger på motsatt side av veien for eksempelvis Rema 1000 og Atb kundesenter i Prinsens gate. Butikken er i dag gråmalt og med store vindusflater.

Med buss: Gå av på busstopp i Prinsens gate (P1 eller P2) eller Kongens gate (K1 eller K2). Begge disse ligger i umiddelbar nærhet til oss.

 

 

Informasjon om Axel Bruun Sport AS

Butikknavn: Axel Bruun Sport AS

Adresse: Prinsens Gate 30, 7011 Trondheim

Tlf: 73 53 20 93

E-post daglig leder: postmaster@bruun.no

E-post nettbutikk: nettbutikk@bruun.no

Organisasjonsnummer: 910 864 475