Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Skalljakker dame

Skalljakke til dame

Vind- og vanntette jakker med lav vekt kalles gjerne skalljakker. Skalljakke til dame er et særdeles nyttig plagg å ha i garderoben, rett og slett en jakke du kan bruke året rundt. Du regulerer bare med hva du har under ut fra temperatur, så kan du bruke samme jakke sommer som vinter. Særlig praktisk er det i overgangen mellom to sesonger, som høst til vinter, når du gjerne kan oppleve både to og tre årstider på samme tur!

Allværsjakke, regnjakke, skalljakke

Du vil også finne allværsjakke og regnjakke til dame her. Vi kaller gjerne disse for enklere utgaver av skalljakke, da de tåler mindre regn og slitasje over tid, samt at jakkene ikke like enkelt slipper ut kondens innenfra (kalles gjerne jakkens pusteegenskap).

Hvilken jakke skal du velge?

I tilfelle du nå kanskje spør deg selv hvilken jakke du skal velge, så er vårt tips å tenke over hva du primært skal bruke den til. Det viktigste er at du finner en jakke som passer for ditt bruk og behov. I produktbeskrivelsen vil du finne mer detaljert informasjon om hver enkelt jakke. Om du har spørsmål så er vi her for å hjelpe deg - både i butikk, e-post og telefon.

Godt vedlikehold gir lang levetid

Husk godt vedlikehold av jakken med vask og impregnering - så har du den i mange år! Les våre tips og anbefalinger for vask og vedlikehold av skallbekledning.

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter