Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Skøyteskipakke

Kjøpe skøyteskipakke 

Her finner du utvalget vårt av skøyteskipakker. Enten du er nybegynner eller erfaren vil du finne en skøyteskipakke som passer ditt behov hos oss.

Hvordan velge riktig skøyteskipakke

Dersom du er usikker på hvilken skøyteskipakke du skal velge vil vi hjelpe deg. I butikken møter du erfarne selgere som nøye plukker skøyteskipakke tilpasset din høyde, vekt og brukernivå. Vi er også tilgjengelige på telefon og e-post for spørsmål du måtte ha. 

Kjøp av skøyteskipakke på nett

Kjøper du skøyteskipakken på nett er det viktig at du oppgir høyde, vekt, skostørrelse og brukernivå i kommentarfeltet i handlekurven. På den måten får vi raskt tilgang til informasjon som lar oss klargjøre skøyteskipakken raskt. Du velger selv om du vil hente skipakken i butikken i Trondheim sentrum, få den levert hjem eller sendt med posten. Les mer om våre leveringsmuligheter.

Merk at klargjøring av skipakker medfører noe lengre ordrebehandling enn normalt før skipakken er klar for henting eller levering. Vi strekker oss likevel langt for å holde ventetiden kortest mulig. Har du spesifikke ønsker kan du oppgi dette i kommentarfeltet, eller ta kontakt med oss på forhånd for å avklare kapasiteten vår.

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter
Vis per side