Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Skallbukser dame

Vanntette skallbukser til dame

Skallbukse til dame er vanntett bukse du kan bruke til både tur og fritid, som mange også helt enkelt kaller gore-tex bukse til dame. Det som skiller skallbukse fra overtrekksbukse til dame er bruksområde, passform, slitestyrke og selvsagt pris.

Vi fører skallbukser fra kvalitetsmerker som Norrøna, ArcteryxRab og Bergans. Kjente merker som leverer de aller beste klærne når du skal holde deg tørr på tur - uansett vær og vind.

Kjøp skallbukse tilpasset ditt behov

Utvalget vårt strekker seg fra enkle bukser du kan bruke til daglig, som når du sykler til og fra jobb eller skole, til de litt større eventyrene i skog og på fjell. Du finner dessuten bukser med kortere benlengde, og disse står som ‘short’ i beskrivelsen.

Stiller du høye krav til vanntetthet, pusteegenskaper og slitestyrke anbefaler vi deg å se etter bukser med Gore-Tex. For oss er det viktigste at du opplever å kjøpe en bukse som dekker ditt behov og som gjør regnværsdager liiitt lettere.

Husk vedlikehold

Les gjerne våre tips og råd for vedlikehold av skallklær her. Der finner du små grep som kan forlenge levetiden på klærne dine.

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter