Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Sykkel

Sykkelbutikken med 100 års erfaring

Vi er sykkelbutikken i Trondheim, beliggende midt i hjertet av byen og med 100 års erfaring i bransjen. Du finner et godt utvalg av elsykler, hybrid-, offroad- og barnesykler, og vi forhandler kun kvalitetsmerker som HaibikeScottGekko og Woom.

Eget autorisert sykkelverksted

Hos oss finner du vårt eget autoriserte sykkelverksted. Hva betyr dette for deg? At du er garantert service og reparasjon ved behov. Vi kan sykler! Det er greit å vite, tenker vi.

Garantert fornøyd

I butikken møter du erfarne selgere med stor kunnskap om sykkel og som gjerne tar en sykkelprat med deg. Har du ikke mulighet til å besøke butikken er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post.

Hos oss vil du garantert bli en fornøyd sykkelkunde uansett om du skal sykle til jobb eller skole, på tur eller trene!

Vi sender til hele landet

Bor du i Trondheim kommune, Saksvik eller Vikhammer har vi byens smidigste leveranse: du får sykkelen levert på døra! Ofte innen neste virkedag! Les mer om hjemlevering og andre leveringsmåter.

Når vi sender sykkelen med posten kommer den i eske og noe montering må påberegnes. Vi anbefaler at du får hjelp ved et sykkelverksted til dette. Merk at det vil komme ekstra frakt på leveringen grunnet vekt og størrelse på pakken. 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter