Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

El-sykkel herre

El-sykkel til herre

På utkikk etter ny el-sykkel? Da er du på riktig sted. Her er alle el-sykler til herre samlet på ett sted. Vi er en autorisert forhandler av Haibike og Scott, og med eget autorisert sykkelverksted i butikken som tar seg av all service og reparasjon av sykkelen din. Hos oss er du i trygge hender hele veien!

Valg av sykkelramme

Haibike skiller sykkelrammene i tre navn, mono, mix og high. Hvilken sykkelramme du bør velge kommer an på hvordan du ønsker å sitte (sittestilling) og hvor lavt innsteg sykkelen skal ha (lavere innsteg = enklere å gå på og av sykkelen).

 • Mono har et ekstra lavt innsteg for enkel på- og avstigning fra sykkelen. Det har også kortest avstand mellom sete og styre. Gir deg den mest oppreiste sittestillingen. En typisk bysykkel.

 • Mix er den gyldne middelvei for begge kjønn. Har et halvhøyt overrør. Det er fortsatt enkelt å gå på og av sykkelen. Noe lengre avstand mellom sete og styre enn mono, men fortsatt en behagelig, oppreist sittestilling. Det mest naturlige valget om man er flere i familien på tvers av kjønn som skal bruke sykkelen.

 • High eller herre er sykler med det klassiske høye overrøret på sykkelrammen som appellerer til menn.

Motor: Yamaha og Bosch

Motoren er selve hjertet i sykkelen. Kjøper du en el-sykkel med et godt og sterkt hjerte (les: motor), har du sykkelen i mange år. Alle motorer på el-syklene hos oss er krankmontert, som anses å være den desidert beste plasseringa av motoren.

La oss se nærmere på de ulike motorene:

 • Yamaha PW-TE og Bosch Performance Line: Til hverdagssyklisten som sykler til jobb og enkelte turer. Passer best til kupert terreng, men ikke de store toppene og lange motbakkene. Motorene yter 60-65Nm og finnes på Haibike Trekking 4 og Trekking 5.
 • Yamaha PW-ST: Til deg som krever "det lille ekstra". En suveren motor for pendleren og tursyklisten. Drar deg glatt opp lange bakker, også med sykkelvogn (hvis behov). Motoren yter 70Nm og finnes på Haibike Trekking 6Trekking 7 og Trekking 8, samt HardNine 6 og HardNine 7.

Størrelse på batteriet: 500Wh til 630Wh

Motorkraft er viktig, men det er også batteriet. Kort sagt: Jo større batteri jo lengre kan du sykle før du må lade. El-sykkel med 500Wh har vært bestselgeren i mange år, men i takt med utviklingen blir også større batteri tilgjengelig på el-syklene. Du lurer kanskje på hvor stor forskjell det utgjør? Du kan sykle omtrent 20 % lengre med et 630Wh batteri vs 500Wh.

Hvor langt du kan sykle vil avhenge av blant annet:

 • Assistansenivå på motoren

 • Din egenvekt og sykkelvekt

 • Terrenget - jo flere høydemeter desto kortere rekkevidde

 • Mye start og stopp - akselerasjon er mer energikrevende enn jevn fart

 • Vind og temperatur

 • Dekktype - jo mer friksjon, desto mer rullemotstand

Maksimalvekt el-sykkel

Alle sykler har en gitt maksimal lastevekt og denne er satt fra leverandør. På el-sykler fra Scott og Haibike er denne satt til 128 kg. Merk at dette er totalvekt, altså personvekt+lastevekt (sykkelvesker/ryggsekk). Dette betyr likevel ikke at sykkelen ikke vil tåle mer enn 128 kg, men du må påregne hyppigere bytte av slitedeler, skjevhet i hjul etter en tids bruk og noe knirk.

Vi kan sende sykkelen til deg!

Funnet drømmesykkelen hos oss, men bor et stykke unna? Ikke noe problem! Vi sender el-sykkel helt til døra di. Når du har lagt inn ordren starter vi med klargjøringen av sykkelen. Les mer om informasjon om levering.

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter