Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Hoka GTX

Hoka GTX vanntette sko

Utvalget av Hoka gtx vokser stadig. Vi vet at mange av våre kunder foretrekker Hoka med Gore-Tex. Særlig i overgangssesonger når det ofte er vått ute er det praktisk med vanntette sko. Hos oss finner du Hoka gtx til både dame og herre. I denne kategorien har vi samlet alle vanntette sko fra Hoka - bruk filterboks til venstre under her og klikk på «kjønn» dersom du kun ønsker å se sko til dame eller herre.

Valg av størrelse Hoka GTX

Hoka har flere vanntette skomodeller og skoenes egenskaper og passform avgjør i stor grad bruksområdet. Noen er best egnet på asfalt og grus, mens andre mer i marka og på fjellet.

Ved kjøp av Hoka gtx er det mange som opplever at de må kjøpe en større størrelse enn de vanligvis bruker - og det er helt normalt! Gore-Tex ligger som en ekstra «sokk» inne i skoene, og det er denne som holder deg tørr på føttene. Skoene blir som følge av dette ikke like fleksible i stoffet som sko uten Gore-Tex - og for mange betyr det at en størrelse opp blir perfekt.

Eksempel: til deg som vanligvis bruker størrelse 38, kan 38 ⅔ høyst sannsynlig oppleves som en mer riktig størrelse.

Husk å rengjøre skoene!

Bevar skoene dine lengst og best mulig ved å rengjøre og vedlikeholde skoene dine. Hoks gtx blir ofte brukt i skog og mark, og blir følgelig utsatt for mer slitasje enn asfaltsko. Skyll skoene dersom de blir veldig skitne eller du har vært i myr, så unngår du i stor grad sur lukt. Les mer her om vedlikehold av sko.

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter
Vis per side