Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Komfortable sko til hverdags

Løpesko har lang tradisjon for å brukes til jobb og fritid, og Hoka er intet unntak. Velger du Hoka som fritidssko eller til jobb får du en maksdempet sko som veier lite. I en hverdag hvor mange står og går i mange timer sammenhengende er det ingen tvil om at Hoka gjør det litt mer komfortabelt. Mange beskriver det som følelsen av å gå på skyer!

De beste skoene til jobb!

Her har vi gjort det enkelt for deg å velge sko ved å plukke ut de modellene vi mener passer best til jobb og fritid. Clifton og Bondi er begge maksdempet sko, hvor passform og utseende i stor grad er det som skiller disse to. Mens Clifton veier noen gram mindre enn Bondi, tar Bondi det igjen på opplevelsen av å være noe mer stabil grunnet større/bredere såle. Begge modeller kommer i både vanlig og wide passform, hvor wide gir ekstra plass foran i tåboksen og en større åpning for foten. Legg også merke til at de har ulik hælkappe. Bruk filterboksen til venstre under her, og velg «kjønn». Da har du mulighet til å velge mellom å se bare dame eller herre.

Gode tips når du skal velge sko

Hoka sko er opprinnelig laget til løping og tur. Skostørrelsene til Hoka oppleves som ganske lik andre løpeskomerker. Hvis du sammenligner Hoka med «vanlige» sko er det mange som må bruke en større størrelse. Særlig hvis du velger Hoka som fritidssko, som skal være på føttene i mange timer sammenhengende, er det viktig at du ikke velger for liten størrelse. La heller tærne få litt plass til å røre på seg!

Kjøp på nett eller i butikk

Ønsker du å kjøpe i nettbutikk kan du velge mellom få skoene tilsendt i posten eller hente i butikk. Velger du å hente skoene i butikken står de klare til deg når du kommer innom - og er du i tvil om størrelsen er det ingen problem å få prøvd og bytting går lekende lett! Alle som bor i Trondheim Kommune har dessuten muligheten til å få skoene levert hjem på døra! Les mer om hjemlevering under punkt 3 her.

Filter by:

Fjern alle
Filter
Sorter etter
Vis per side