Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Skalljakker herre

Vanntette skalljakker til herre

Skalljakke er vind- og vanntette jakker som du utfra navnet sikkert skjønner at fungerer som et skall, et ytterste lag som holder vind og vær ute. Våre skalljakker til herre er tilpasset norske forhold, og du finner jakker for alle våre fire årstider. Allværsjakker og regnjakker til herre tåler ofte mindre regn over tid og har færre detaljer, men vil være rimeligere alternativer til skalljakker.

Hvilken jakke skal du velge?

Så hva skal du velge? Vi anbefaler at du tenker over hva jakken primært skal brukes til, da dette vil være avgjørende for valg av jakke, og vi anbefaler deg å se etter jakker med Gore-Tex dersom du først og fremst skal bruke jakken til tur. 

Vi hjelper deg gjerne

ArcteryxRab og Norrøna skalljakke til herre er alle gode alternativer til robuste turjakker med Gore-Tex. Du kan føle deg trygg på at vi har plukket ut de beste jakkene til vårt utvalg. Vi hjelper deg gjerne med å finne jakken for ditt bruk.

Husk vask og vedlikehold

Husk godt vedlikehold av jakken din – så har du den lenge! Vask ved behov med vaskemiddel for teknisk klær og impregner jakken gjerne hver gang den er nyvasket. Les mer om vask og vedlikehold av skallbekledning.

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter