Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Hoka løpesko

HOKA løpesko

HOKA løpesko er for mange blitt favoritter og et «må ha»-produkt for å kunne løpe så ofte de ønsker. Med HOKA løpesko opplever du at du kan løpe lengre og hyppigere. De myke sålene gjør at de kraftige støtene fra hvert løpesteg dempes, og du vil oppleve at du trenger kortere restitusjonstid mellom løpeturene. 

Mange tenker på HOKA løpesko som sko til de «aktive» løperne, mens de selv identifiserer seg mer med HOKA joggesko. Sannheten er at løpesko og joggesko i bunn og grunn er det samme. Du vet, kjært barn har mange navn! Det viktige er at du velger riktig sko til ditt behov.

Hvilke HOKA løpesko skal du velge?

Det finnes flere modeller HOKA løpesko, og vi har både Hoka løpesko til dame og herre. På denne siden vil du finne sko til alle typer løpeturer og underlag. Du bruker filter-knappen under her til venstre og trykker «kjønn» for å skille ut sko til dame eller herre. Du kan også velge å se kun terrengsko.

Til en viss grad kan du se bruksområde ut fra produktbildet, men i hver enkelt produkttekst vil det være beskrevet bruksområdet. Kort beskrevet har mengdetreningssko har de tykkeste sålene, mens terrengsko har et grovere utseende. 

Vi hjelper deg å velge riktig 

Hos oss finner du til enhver tid et bredt utvalg av modeller og farger. Kjøp enkelt i nettbutikken, eller besøk oss i vår fysiske butikk i Midtbyen i Trondheim. 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter
Vis per side