Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Klær i butikk og nettbutikk

Finn klærne du vil elske - i butikk eller nettbutikk

Her vil du garantert finne tur-, trening- og fritidsklær du vil elske å gå i. Klær som kler deg like godt på tur som i hverdagen! I vår nettbutikk er klær en stor kategori, og enten du søker etter noe bestemt eller bare kikker på nyhetene tror vi at du vil la deg friste av alt det fine vi har i butikken. Besøk oss gjerne i butikken vår i Midtbyen.

Hvordan finne fram i nettbutikken

Kategoriene er laget for å gjøre det enklere for deg å finne det du leter etter. For deg betyr det at du kan kan sortere etter hva du ønsker å se på. I tillegg kan du filtrere etter egne ønsker på merke og/eller dame/herre dersom du heller vil se alle produkter på tvers av kategoriene. Bruk gjerne søkefeltet vårt også.

Alltid oppdatert på nyheter hos oss

For oss er tur og friluftsliv en lidenskap og vi elsker jobben vår med alt fra innkjøp, vareplassering, kundebehandling og salg. Å kunne vise fram butikken vår for deg digitalt gjennom nettbutikken har gjort det mulig for oss å holde deg oppdatert og underholdt uansett hvor du befinner deg.

Trygg og rask handel

Hos oss gjør du en trygg handel. Alle varer i nettbutikken pakkes fortløpende og varene kan hentes i butikken eller sendes til deg lynraskt.

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter