Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Offroadsykkel

Terrengsykkel, Hardtail eller Offroad

Terrengsykkel, Hardtail eller offroader. Kjært barn har mange navn! Felles for alle navnene er selve sykkelen: den er bygd for de tøffere oppgavene og da gjerne til trening langs skogsveier og stier. Her finner du også det beste utstyret både på gir, bremser og demper. Syklene leveres enten med 27,5” eller 29” hjul. Med 27,5” får du en litt kjappere sykkel på sti, mens 29” flyter fantastisk bra over ujevnheter.

Fulldempet terrengsykkel

Dette er kremen av offroadsykler, med dempegaffel både foran og bak. Fulldempet terrengsykler er utstyrt med mye av det beste utstyret du kan få. Presise gir fra Shimano eller SRAM. Kraftige skivebremser som gir deg full stoppeffekt i de bratteste bakkene. Førsteklasses dempere fra kjente merker som Fox og Marzocchi. Velger du en modell fra Scott så får du i tillegg det vanvittig bra TwinLoc-systemet hvor du styrer både front- og bakdemperen fra styret. Enkelte av modellene lar deg også styre heve-/senkepinnen til setet fra det samme systemet.

Kjøp terrengsykler hos Axel Bruun Sport

Axel Bruun Sport er en offisiell Birken-butikk, og har i en årrekke levert kvalitetssykler til syklister som har hatt Birken som sitt store mål. Du finner et godt utvalg og de beste syklene fra Scott og Gekko hos oss. I tillegg er det enkelt å foreta kundebestilling på sykler som er lagerført hos leverandør. Ta gjerne kontakt med oss på epost eller telefon 73532093 for en sykkelprat. Da møter du engasjerte selgere som brenner for å gi deg de gode sykkelopplevelsene!

 

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter