Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Turbukser dame

De mest komfortable turbuksene til dame

Gled deg til å gå på tur i din nye turbukse til dame! Her finner du et stort utvalg av turbukser med stretch til dame, fra kjente merker som Norrøna, Bergans, Fjällräven, Lundhags og Rab.

Turbukser skal være komfortable å ha på, og siden damer er forskjellige finner du turbukser til dame med høyt liv, kort benlengde eller justering i midjen - alt etter hva som passer deg. Buksene skiller seg fra hverandre i passform, detaljer og bruksområde, hvor noen er myke som tights mens andre kraftigere og mer robust til å tåle røffere bruk.

Fargerik eller nøytral sort?

Til deg som ønsker å lyse opp i skog og mark finnes fargerike bukser, og til deg som foretrekker ensfarget bukse til hverdag og fritid har vi det også. Felles for alle buksene er at de består av materialer av god kvalitet, noe som gir lang levetid og mye turglede.

Trygg handel hos oss

Du finner hele utvalget vårt her og i butikken. Dersom du ønsker hjelp til å finne din turbukse er du velkommen til å besøke oss i butikken eller kontakte oss på e-post eller telefon. Vi strekker oss langt for å tilby deg en individuell veiledning.

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter