Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Ta på deg raske briller!

Oppdag utvalget vårt av Oakley raske solbriller og sportsbriller her. For oss er Oakley ensbetydende med kvalitet og har du først prøvd på brillene skjønner du hvorfor. Vi har briller til deg som går på tur, løper, sykler eller går på ski, i tillegg til goggles.

Prizm glass - unik teknologi

Prizm er en unik brilleglassteknologi som forbredrer detaljer og gir ultrapresis fargejustering. De ulike glassene har ulike egenskaper og ulik grad av lysgjennomslipp, fra lyse glass til mørke. Vit at du enkelt kan bytte glass innenfor samme brillemodell. Til eksempel: Ønsker du sykkelbriller fra Oakley anbefaler vi å se etter glass med ‘Road’ eller ‘Trail’, for ski/vinter velger du ‘Snow’. Rammen vil være den samme, mens glassene definerer brillene. Les mer om hver enkelt modell og glass i produktbeskrivelsen.

Ulike størrelser

Radar EV Path kommer også i Youth/XS-ramme og har lenge vært bestselgeren, men i takt med at større briller kommer på markedet øker også interessen for Jawbreaker og Flight Jacket.

Kjøp på nett eller i butikk

Til deg som ikke kan besøke oss i butikken, så sender vi lynraskt til hele landet. Sikre deg favorittbrillene dine nå - ingen grunn til å vente!

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter