Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Hoka sko herre

Hoka sko til herre

Finn dine nye favorittsko her! På denne siden er alle HOKA sko til herre samlet uavhengig av bruksområde. Du kan føle deg trygg på at du velger sko fra øverste hylle og fra et lager som bugner av sko når du handler hos oss. Hos oss finner du bestselgere som Bondi og Clifton.

Sko med god passform

Smale eller brede føtter? Vel - vi har Hoka til herre som passer til alle føtter! Flere av modellene til HOKA har wide-passform, som betyr ekstra plass foran i tåboksen. Perfekt til deg som trenger plass eller liker det litt romslig til tærne. Wide er også perfekt til deg som alltid sliter hull på tåa, vi anbefaler deg å sjekke ut Bondi Wide og Clifton Wide!

Kjøp på nett eller i butikk

Hos oss kan du kjøpe både på nett og butikk! Begge steder skal vi effektivt hjelpe deg å finne dine nye favorittsko! Skoprøving går som en lek i butikken - og på nett har vi gjort jobben med å kategorisere skoene som eksempelvis løpeskoterrengsko eller til jobb/fritid. Inne på disse kategoriene kan du også filtrere ut HOKA sko til herre. Dette gjør skohandel til en behagelig opplevelse vi håper du vil sette pris på!

Velg mellom å hente i butikk eller få de tilsendt i posten. Skulle du bomme på størrelse eller farge er retur enkelt, les mer om retur.

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter
Vis per side