Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Hoka terrengsko

HOKA terrengsko 

HOKA terrengsko skiller seg fra andre terrengsko med å ha en tykkere mellomsåle som gir mye demping. Fordelen med HOKA terrengsko er at du får en løpetur med maksimal komfort fra start til slutt, uten at det går på bekostning av løpsfølelse og kontakten med underlaget. Du vil kjenne hvis du tråkker på spisse steiner eller røtter, men grunnet dempingen vil det ikke føles vondt. Kort oppsummert får du en avslappet løpetur med maksdempet Hoka terrengsko.

Godt grep med vibram

Flere av HOKA terrengsko har yttersåle laget i Vibram Megagrip materiale. Det er disse skomodellene du bør kikke på dersom du ønsker en løpesko for krevende terreng, eksempelvis Speedgoat. De modellene som ikke har yttersåle av vibram har likevel 4-5 mm knaster under som også gir godt grep, dette gjelder i hovedsak Challenger. Se etter dette i produktteksten på hvert enkelt produkt.

Passform HOKA terrengsko

Passform vil variere fra modell til modell. Speedgoat og Speedgoat Mid (som forøvrig er samme sko, der sistnevnte er en ankelhøy sko) er de som oppleves som smalest på foten, mens Challenger blir mer lik andre asfaltsko. Til gjengjeld sitter Speedgoat utrolig godt på foten.

Ønsker du å prøve de kraftigere terrengskoene, eksempelvis fjellskoen Hoka Kaha, anbefaler vi som ellers med fjellsko å ta høyde for litt ekstra plass når du velger størrelse. Tåboksen er likevel mye mer romslig i disse enn i Speedgoat.

Vanntette HOKA terrengsko

Klikk på linken om du kun ønsker å se på vanntette HOKA terrengsko. Der har vi samlet en egen kategori hvor vi har samlet alle de vanntette skoene fra HOKA for å gjøre det enkelt for deg å velge!

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter
Vis per side