Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Hold hodet varmt

Myten om at det største varmetapet skjer via hodet er for lengst lagt død, men det betyr ikke at lue eller pannebånd til dame ikke er viktig. For varmetap handler jo om isolasjon, og varmetapet er, logisk nok, størst der hvor man ikke har (nok) klær. Med lue eller pannebånd vil du beskytte ørene mot hurtig nedkjøling og frostskader.

Luer og pannebånd i ull

En lue til dame kan være fin nok til bytur og røff nok til turbruk. Velger du lue i ull til dame er du sikret god fukttransport, og mange av disse luene har bomull eller fleece på innsiden slik at det ikke skal klø.

Kul med caps

Hodeplagg brukes ikke alltid for å holde på varmen. Caps er utmerket som prikken over i’en på et antrekk, og for mange er caps like naturlig som jakke. Her finner du caps til dame.

Luer og pannebånd med trykk

De populære luene og pannebåndene med morsomme tekster og trykk på fra Jotunheim er perfekte gaver til deg selv eller noen mener teksten passer til. «Norge er ikke skapt for å sitte på rævva» har blitt en gjenganger, og sammen med nyheter som «Jeg trives aller best ved vannet» har dette blitt en populær gave både å gi og å få.

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter