Enkel betaling med Vipps og Klarna
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Trondheims største løpeskobutikk

Skobutikken i Trondheim som har skoene du blir glad i! Skoavdelingen vår bugner av løpesko, fritidssko, tursko og fjellsko fra kjente merker som HokaScarpa og Crispi året rundt. Sko som både brede og smale føtter vil trives godt i!

I tilfelle du skulle lure har vi også tursko til barn som får de små eventyrerne til å juble hver gang turskoene skal på.

Finn skoene dine føtter vil elske - med vår hjelp

Siden føtter er forskjellige strekker vi oss langt for å gi deg grundig og individuell veiledning i butikken slik at du føler deg trygg på valg av sko. Hva betyr dette for deg? Jo, at dersom du er usikker på skomodell eller størrelse har vi åpent kjøp om skoene forblir ubrukt i skoesken. Spør oss om dette i butikken eller les våre regler for bytte eller retur her.

Finner du ikke riktig sko?

Skoene får du kjøpt både i butikken vår i Midtbyen og her i nettbutikken. Vi holder oss alltid oppdatert på siste nytt fra skoverdenen og har alltid sko på lager. Dette gir deg gleden av kort ventetid fra du har bestemt deg for sko, til du har tatt de på og er klar for nye eventyr.

Vi pakker og sender lynraskt til hele landet!

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter