Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

El-sykkel terreng

Stisykling på terreng- og fulldempet el-sykkel

El-terrengsykkel er til deg som elsker å ta sykkelturene i marka, og som gjerne oppsøker stier og bratte, lange bakker. Sittestillingen er mer aggressiv, det vil si fremoverlent, og sykkelen er generelt sett bygd for en mer aktiv sykling i tøft terreng.

Forskjellen på hybrid og terreng el-sykkel

Den umiddelbare forskjellen på terreng og hybrid er naturlig nok at terrengsykler er laget for å sykle på sti, mens hybrid ofte er en pendlersykkel til asfalt og grus. Terrengsykler kan også være fulldempet, det vil si demper både foran og bak. Men el-syklene er også ulikt utstyrt:

  • El-hybridsykler i eksempelvis Trekking-serien selges komplett med skjermsett, støtte, bagasjebærer og lys inkludert i prisen. Dekkene er dessuten kraftige 27,5” dekk som tåler kantstein, hull i veien og brostein godt.

  • På el-terrengsykler kjøpes og monteres utstyr etter behov. Både skjermer og lys er naturlig tilleggsutstyr vi kan montere på for deg. Til gjengjeld har terrengsykkelen ofte bedre gir, bremser og dempere. Dekkene varierer fra 27,7 til 29”.

Valg av sykkelramme 

På el-terrengsykler er valget av ramme enkelt. Mens de for el-hybridsyklene finnes flere typer, er rammene på el-terrengsykler stort sett like og du trenger bare sjekke størrelsestabell. Disse finner du i produktbeskrivelse på hver enkelt sykkel.

Rekkevidde i terrenget

Rekkevidden på el-sykkel i terrenget sammenlignet på asfalt vil ofte være kortere. Alle syklene i vårt sortiment gir deg lang rekkevidde, men vær likevel obs på at det er tungt å sykle på el-sykkel med tomt batteri. Et tips kan være å sjekke muligheter for å eventuelt kunne lade om du legger turen innom ei turisthytte i marka. Husk da isåfall å ta med lader!

Kjøp på nett eller i butikk

Vi møter deg der du er! I snart 100 år har Axel Bruun Sport solgt sykkel i Midtbyen, og nå er også hele vårt utvalg tilgjengelig på nett. Du kan forvente rask ordrebehandling og levering på nett - og klargjøring av sykkelen foregår i ekspressfart!

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter
Vis per side