Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Tursko dame

Tursko til dame: til søndagsturer og fjellturer

Dette er skoene som tar deg med på de daglige turene, søndagsturen, lengre fjellturer eller jakt. Enklere sagt finner du både tursko til dame og fjellsko til dame her. For oss er tursko like naturlig å ha på i bymarka som på Ladestien, som til deg som lufter bikkja eller er ute og leker med (barne)barna. De kraftigere fjellskoene er mer forbeholdt lengre turer.

Skal du velge tursko eller fjellsko?

Kort sagt er tursko sko vi på generelt grunnlag anbefaler på lette turer i terreng som ikke er særlig krevende. Hva som defineres som krevende terreng kommer an på øyet som ser - og du kjenner dine forutsetninger best. En lav tursko egner seg best til turer uten ryggsekk eller med en lett ryggsekk. Ønsker du mer stabilitet anbefaler vi fjellsko.

Våre fjellsko til dame er sko som gir deg gode turopplevelser i fjellet i mange år. En fjellsko er mye mer stabil i krevende terreng og anbefales særlig dersom du skal gå med sekk. Fjellsko har i tillegg middels høyt til høyt skaft som vil beskytte ekstra godt mot vann hvis du går mye i myr eller i vått, høyt gress.

Unngå gnagsår!

Et tips til deg som ofte får gnagsår av tursko eller fjellsko er å prøve skoene flere ganger før du bruker de ute. Gode sokker er avgjørende! Test med forskjellige sokker, vi anbefaler sterkt gnagsårsokken, som har blitt en redning for alle som lett får gnagsår av tursko.

Husk vedlikehold av skoene 

For at du skal oppleve mange turer med skoene dine er det viktig at du vasker og vedlikeholder de. Mange blir overrasket når vi forteller at skoene bør vaskes både på utsiden og på innsiden, men dette anbefales altså for å bevare materialene i skoene best mulig. Flere tips om vask og vedlikehold av sko finner du her.

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter