Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Dunjakker herre

Dunjakker og vatterte jakker til herre

Her har vi samlet alle våre dunjakker til herre i tillegg til vatterte jakker. Felles for de alle er at de er ment som en isolerende jakke til de kalde dagene. Mange av jakkene kan dessuten brukes som mellomlagsjakke til herre.

Hvor varm er jakken?

Du har kanskje ofte lurt på «hvor varm er jakken»? Det finnes faktisk ikke noe godt svar på dette spørsmålet, da det avhenger av vind, vær og temperatur i tillegg til personen som bruker jakken. Hva du har under jakken påvirker også hvor varm en dunjakke oppleves.

Dun/fjær og dunspenst

Men fortvil ikke, det finnes noen ting du kan se etter for å kunne sammenligne én dunjakke med en annen. Det første er dunkvalitet, altså fordelingen mellom dun og fjær. Denne ligger ofte på 90/10, men du finner også jakker med høyere duninnhold. Og du finner jakker med lavere innhold av dun.

Det neste du må se etter er dunspenst, som måles i cuin. Tallet sier noe om isoleringsevnen, og jo høyere tall desto varmere. Eksempelvis vil en jakke med 750 cuin høyst sannsynlig oppleves varmere enn en jakke med 550 cuin. Til sist kan du også se om dunen kommer fra and eller gås.

Trygg handel

Alle våre leverandører garanterer for god dyrevelferd i produksjonen av dunjakker. Kjøp din dunjakke hos oss. 

Vask og vedlikehold av dunjakker

Les mer her om vask og vedlikehold av dunjakker. Mange kvier seg for å vaske dunjakken, men med våre enkle tips vil dette gå som en lek!

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter