Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Skipakke barn og junior

Kjøp av skipakke til barn og junior

Enten du skal kjøpe skipakke til barn eller skipakke til junior, så har vi gode pakkepriser på kjente merker. Våre langrennspakker til barn og junior inneholder ski, sko og binding fra Fischer, og dette mener vi gir et glimrende utgangspunkt for gode tur- og skiopplevelser. Enten det er barnets første eller tredje skipar.

Velge riktig langrennsski til barn og junior

Når du kjøper pakke med langrennsski til barn eller junior oppgir du barnets høyde, vekt og skostørrelse i kommentarfeltet i handlekurven før du betaler, så tar vi oss av resten. Vi plukker ski og sko ut fra opplysningene du gir, og tar kontakt med deg dersom vi har flere spørsmål. Du kan dessuten bruke kommentarfeltet dersom det er flere opplysninger du ønsker å gi oss.

Valg av skiskostørrelse til barn

Med ski sier vi gjerne at barnet skal vokse ut av skilengden, og ikke inn i den. Med skisko kan vi gjerne snu på det og si at skisko gjerne heller kan ha plass nok til en ullsåle fremfor å sitte helt tett på foten. Da gir du barnets tær bevegelsesfrihet. Det er selvsagt ingen problem å bytte størrelse på ubrukte sko dersom du velger feil. Husk å ta vare på skoeske inntil du ser at skiskoene passer.

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter
Vis per side