Enkel betaling med Vipps og Klarna
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Jakker av høy kvalitet

Gjennom mange års erfaring har vi lært oss å kjenne dunjakker til dame, både som ytterjakker og som mellomlagsjakker til dame. Dette har gjort at vi nå plukker ut et utvalg vi mener passer norske forhold. For deg betyr det at du skal være trygg på at du kjøper dunjakke av høy kvalitet når du handler hos oss.

Kjente kvalitetsmerker

Vi har dunjakke til dame fra Bergans, Rab, Norrøna, ArcteryxFjällräven og Patagonia. Felles for alle er at dun eller syntetisk fyll er av beste kvalitet, og for de av jakkene som består av dun så står dyrevelferd høyt.

Vanntette dunjakker

Ønsker du en jakke tilpasset den norske vinteren har vi en skikkelig 2-i-1 jakke, hvor den varme jakken har fått et vanntett ytterlag som gjør at værforhold ikke er så avgjørende for om du må droppe dunjakken. Valiance Parka heter denne og har gjort at du ikke må velge mellom dunjakke eller regnjakke når været slår til med småregn og kjølig høst- eller vinterluft.

Dunjakker uten dette vanntette ytterlaget er som kjent sårbare for vann. Alle Rab sine dunjakker har impregnert dun som gjør at de støter fra seg fukt bedre enn dun som ikke er impregnert. Dette er også mulig å gjøre selv ved å kjøpe Nikwax Down Proof og impregnere i vaskemaskinen. 

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter