Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Dunjakker dame

Dun- og mellomlagsjakker til dame av høy kvalitet

Gjennom mange års erfaring har vi lært oss å kjenne dunjakker til dame, både som ytterste lag og som mellomlagsjakker til dame. Dette har gjort at vi nå plukker ut et utvalg vi mener passer norske forhold. For deg betyr det at du skal være trygg på at du kjøper dunjakke av høy kvalitet når du handler hos oss.

Kjente kvalitetsmerker

Vi har dunjakke til dame fra Bergans, Rab, Norrøna, ArcteryxFjällräven. Felles for alle er at dun eller syntetisk fyll er av beste kvalitet, og for de av jakkene som består av dun så står dyrevelferd høyt.

Vanntette dunjakker

Ønsker du en jakke tilpasset den norske vinteren har vi en skikkelig 2-i-1 jakke, hvor den varme jakken har fått et vanntett ytterlag som gjør at værforhold ikke er så avgjørende for om du må droppe dunjakken. Valiance heter denne modellserien og har gjort at du ikke må velge mellom dunjakke eller regnjakke når været slår til med småregn og kjølig høst- eller vinterluft.

Dunjakker uten dette vanntette ytterlaget er som kjent sårbare for vann. Alle Rab sine dunjakker har impregnert dun som gjør at de støter fra seg fukt bedre enn dun som ikke er impregnert. Dette er også mulig å gjøre selv ved å kjøpe Nikwax Down Proof og impregnere i vaskemaskinen. 

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter