Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

El-sykkel

Det beste utvalget av El-sykkel i Trondheim

Få vind i håret på din nye el-sykkel! Vi tør påstå vi har det beste utvalget av el-sykkel i Trondheim, og vi sender el-sykler til hele Norge. Her finner du sykler som både passer til deg som sykler daglig til jobb, og til deg som sykler på tur.

El-sykkel har utvilsomt ført flere til å bli mer fysisk aktiv i hverdagen. El-syklene har bidratt til at terskelen for å dra på sykkeltur har blitt kraftig redusert, og for mange har el-sykkelen erstattet bilkjøring i hverdagen. Rett og slett et effektivt fremkomstmiddel. Parker bilen - ta sykkelen!

El-sykkel til både mosjonist og trent

Våre kunder er både unge og eldre, inaktive og svært aktive, men felles for alle er sykkelgleden de opplever når de suser avgårde på våre kvalitetssykler fra Haibike og Scott.  Hos oss er ingen spørsmål for dumme og vi gir deg gjerne en grundig innføring i bruk og vedlikehold av sykkel og batteri.

Vedlikehold av el-sykkel

Godt vedlikehold av sykkel er alltid viktig, men vi vet at med el-sykkel er det ekstra viktig med regelmessig rengjøring og bytte av slitedeler. Kjøper du el-sykkel hos oss er du garantert hjelp på vårt eget sykkelverksted i butikken. Vi hjelper deg med alt sykkelen måtte trenge, fra service og dekkskifte til oppdatering av software på motor og display.

Spørsmål til levering?

Leveringstid er alltid estimert på produktet, legg merke til at det ved forhåndsbestilling må påregnes ekstra leveringstid. Du kan også lese mer om våre leveringsmuligheter.

 

 

 

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter