Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Nordenfjeldske Fuglhundklubb

Onsdag 19. - søndag 23.juni: 25% rabatt på nesten hele butikken*!

*Unntak:

  • Rabattene kan ikke kombineres med andre rabatter eller eksisterende pakkepriser
  • Amundsen Sports og Woom 15%

Handle i butikk og på nett

Handle når og hvor det passer for deg. Om du ønsker å handle i nettbutikken vår er du varmt velkommen dit! Lager i fysisk butikk og nettbutikk er det samme - likevel kan du enkelte ganger oppleve at vår fysiske butikk har litt mer enn nettbutikk.

  1. Legg varer i handlekurv
  2. Skriv inn rabattkode nfk23 Alle priser i nettbutikken endrer seg til DINE priser.
  3. Handle akkurat når og fra hvor det passer deg.⏱ 

I nettbutikken er det enkelt å betale med Vipps, Klarna eller kortbetaling.

Levering: hente selv - på døra - i posten

Å handle hos oss er enkelt. Det samme er levering! Du velger selv om du vil hente varene ferdig pakket i butikken eller få de sendt i posten. Og hey - bor du i Trondheimsregionen har vi et unikt leveringstilbud til deg: varene leveres hjem på døra di!*

*Du leser mer om våre leveringsmuligheter her! Hjemlevering samme kveld forutsetter at ordre er fullført ukedager innen kl.14:30.

Fast rabatt året rundt

Som medlem i NFK har du fast 10% rabatt på ordinære varer året rundt. Med dette ønsker vi å være din lokalbutikk, hvor du kan kjøpe klær, sko, sykkel, ski og friluftsutstyr + alt annet du måtte finne hos oss. 

Hos oss møter du mennesker med bred kunnskap og mye erfaring med varene vi selger. Dette gjør at du får stor glede av produktene og samtidig opplever en trygg handel. Vårt mål er at du skal oppleve det lille ekstra hos oss. Det som kan være vanskelig å sette fingeren akkurat på hva er, men som gjør at du kommer tilbake! Gang etter gang etter gang. 💎

Velkommen til oss - både på nett og i Midtbyen 💙