Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Axel Bruun Sport 100 år

Axel Bruun Sport 100 år

100 år som sport- og friluftsbutikk i Trondheim

I 2023 fyller Axel Bruun Sport 100 år. Vi er en butikk som rommer både sport og friluft, og som alltid har som mål å håndplukke vårt eget varesortiment for å kunne selge produkter fra de beste merkevarene. Dette, sammen med mye kunnskap og erfaring, har blitt vår nøkkel til suksess gjennom disse hundre årene. Vi evner å tilpasse oss etterspørselen raskt, noe som gir deg det beste utvalget til enhver tid.

Axel Bruun Sport er en butikk med mye sjel, beliggende i hjertet av Trondheim, Midtbyen. Her er det mye historie "i veggene" til tross for at vi har blitt en moderne 100-åring.

Familiebedriften Axel Bruun Sport

Axel Bruun Sport er, og har alltid vært, en familieeid bedrift. Dagens eiere er tredje generasjon Bruun, med søstrene Elisabeth og Cathrine, i tillegg til daglig leder Svenn Roar. I tillegg til vår fysiske butikk i Prinsens gate 30 har vi også nettbutikken som speiler både varelager og priser fra fysisk butikk. Dette mener vi er en av våre store styrker og som har gitt oss mulighet til å vokse: for vi er tilgjengelig der du ønsker å besøke oss. I butikk og på nett.

Vi du bli enda bedre kjent med oss og butikken kan du lese mer om oss i butikkbeskrivelsen.

Årets handelsbedrift 2022

I selveste jubileumsåret vårt ble vi også kåret til Årets handelsbedrift i Trøndelag for 2022. Dette er en pris som henger svært høyt, både for oss og i næringslivet generelt. Denne utmerkelsen bekrefter at satsningen vår i Midtbyen er både viktig og riktig.

Velkommen til oss!