Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Bytte vare

Det er ikke alltid like enkelt å treffe på størrelse, fasong eller farge når du kjøper gave eller noe til deg selv. Da skal vi selvfølgelig forsøke å hjelpe deg med å finne riktig størrelse eller vare. Varer kjøpt på nett hos oss har alltid 14 dagers angrerett fra du mottar varen hvor du kan kreve pengene tilbake* - men med bytteretten strekker vi oss lengre for å imøtekomme dine ønsker. 

*gjelder kjøp på nett. 6 dagers deponering for varer kjøpt i fysisk butikk, gjelder ikke salgsvarer. Kvittering må fremvises. 

Les mer om retur.

Bytte varer kjøpt i Black Week

Alle varer kjøpt i Black Week (19.-26.november 2023) med inntil 20% rabatt har utvidet bytterett til 14.januar 2024. Det vil si at varer kjøpt med mer enn 20% rabatt har ordinær bytte-/angrerett på 14 dager.

Bytte julegave

Vi gir deg muligheten til å bytte julegaver helt til 14.januar 2024. Dette gjelder for ordinære varer kjøpt fra og med 18.november 2023 og kjøpt både på nett og i fysisk butikk. For at vi skal kunne hjelpe deg med bytting må byttelapp, ordrebekreftelse eller kvittering medbringes til fysisk butikk for bytting, eller sendes sammen med varen. Dersom dette mangler faller utvidet bytterett bort.

Hvordan bytte

Besøk oss i Trondheim sentrum eller send varen til oss med posten.

Dersom du ikke bor i byen legger du inn en ny ordre på riktig størrelse eller produkt, så sender vi varen raskt til deg, og du returerer det som ble feil. Når du returnerer den opprinnelige varen refunderer vi pengene dine så snart vi har mottatt den. Dersom varen var billigere da du kjøpte den, kontakter du oss på e-post, så løser vi det. Husk å oppgi ordrenummeret ditt, da er vi enda raskere med å hjelpe deg.

Bytte i butikken

Varen byttes uten ekstra kostnad i vår butikk i Midtbyen i Trondheim, men husk å medbringe byttelapp eller ordrebekreftelse for kjøp. Uten kjøpsbevis eller byttelapp kan vi ikke bytte varen din. Varen må selvsagt også være ubrukt og ha alle originale lapper på.

Hvor du finner oss

Du finner oss i Midtbyen i Trondheim:

Axel Bruun Sport AS

Prinsens gate 30

7011 Trondheim

Sende retur i posten

Husk å legge ved ferdig utfylt returskjema som fulgte med pakken dersom du sender varen i posten. Dersom dette medfølger i pakken vil refundering av penger gå raskere! Om du ikke har mottatt dette med pakken, kan du laste ned angrerettskjema her og legg ved det ferdig utfylte angrerettskjemaet i pakken. Det er også helt innafor med en egenskrevet lapp - det viktigste er at vi har ordrenummer og navn inne i returpakken.

Merk: Returfrakt betales av kjøper.

Axel Bruun Sport AS

Prinsens gate 30

7011 Trondheim

tlf: 467 01 302

Spørsmål til retur

Se våre svar på de vanligste stilte spørsmål på siden for retur.

Usikker på hvordan du skal sende retur?

Vi er bare en telefon eller epost unna å svare deg. :-)