Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Db

Db, tidligere kjent som Douchebags, er et skandinavisk merke som kombinerer en urban og aktiv livsstil for å utfordre den tradisjonelle tilnærmingen til bagasje. Db ønsker å gjøre dine reiser enda bedre, ved å utvikle smart og funksjonelt reiseutstyr i enkelt design. De har derfor utviklet en rekke ulike sekker, bagger og kofferter i ulike modeller, størrelser og farger. 

Vi har et stort utvalg av Douchebags

Vårt ønske er at du skal kunne velge blant et stort utvalg av modeller og farger. Derfor gjør vi innkjøp basert på etterspørsel, og imøtekommer med å gi deg det vi mener er det aller beste utvalget av Db!

Er du på utkikk etter en jobbsekk eller skolesekk?

Douchebags har raskt vokst til å bli blant de mest populære sekkene til både jobb, skole og fritid, og også som ungdomsskolesekk har disse blitt en favoritt. Bestselgeren Hugger Backpack 30L er en av mange modeller vi jevnlig tar inn i butikk og nettbutikk, og er en av flere ryggsekker som har plass til alt man måtte trenge i løpet av dagen - enten det er på jobb eller skole. Flere av modellene, inkludert The Strøm har et eget rom til laptop, og fungerer derfor ypperlig som pc-sekk

Enkelt design og smarte funksjoner

Dette er sekkene for deg som har øyne for enkelt design med praktiske funksjoner. Flere av modellene fra Douchebag har blant annet et eget hook-up system som gjør det mulig å feste ulike sekker og bagger til hverandre. 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter