Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

HOKA Bondi 8

HOKA Bondi 8

Klar for nye HOKA Bondi 8?

Sommer -22 ble HOKA Bondi 7 til HOKA Bondi 8, og med det kom flere endringer. 

➡️ HOKA Bondi 7 dame heter nå HOKA Bondi 8 dame. Det samme gjelder for herre.

Tips! Vil du heller se utvalget av sko? Gå direkte til HOKA til dame eller HOKA til herre

Utseendet

HOKA Bondi 8 kommer nå med et helt nytt utseende. Likevel: den tykke sålen består! Den kommer med noen endringer som gir et annerledes uttrykk på skoene: det kan nesten minne om riller eller lag-på-lag. Vi synes rett og slett at HOKA Bondi 8 har tatt et nytt skritt nærmere utseendet til sneakers, noe som ikke er dumt da veldig mange av våre kunder nettopp bruker HOKA Bondi til jobb og som sneakers i hverdagen.

Sålen

Kan det bli mykere demping, tenker du? Yes! HOKA Bondi 8 beviser det. Til deg som aldri har prøvd HOKA Bondi før kan vi best beskrive følelsen som å sveve på skyer. Til tross for en tykk såle er Bondi stabil å ha på foten og å gå eller løpe med.  Bondi 8 har dessuten fått en noe bredere plattform og sålebase. Føttene sitter godt ned i skoene og du får rett og slett begge beina godt planta på jorda.

Overdelen

HOKA Bondi 8 har fortsatt en luftig mesh-overdel, men med nytt design. Funksjonen er lik HOKA Bondi 7. Hælkappe er også ny for HOKA Bondi 8 og byr på høy komfort i tillegg til å sitte godt rundt hælen.

Sist men ikke minst hvordan er passformen for HOKA Bondi 8?

Er det noe vi på Axel Bruun Sport har lært gjennom snart 10 år som HOKA-forhandler, så er det at passform endrer seg. Dette gjelder også for Bondi 8, selv om det ikke er snakk om veldig stor endring.

HOKA Bondi finnes som kjent både som regular og wide, og selv regular har vi opplevd som en sko med romslig passform. Dette har midlertidig endret seg noe nå: og Bondi 8 oppleves derfor en anelse smalere på foten enn Bondi 7. Det vil nok i stor grad ikke påvirke størrelsesvalget for de aller fleste, men for deg som synes den blir for smal er det verdt å vite at den selvsagt er tilgjengelig som Bondi 8 Wide også. Kort sagt har wide-modeller 3-4 mm bredere tåboks og er romsligere over vristen. Du kan også lese mer om HOKA Wide i en egen artikkel.

Kort oppsummert fører endringene til

  • mykere mellomsåle
  • ny hælkappe
  • nytt design og utseende
  • litt smalere passform

Detaljer for HOKA Bondi 8

  Dame Herre
Dropp: 4mm (27/33mm) 4mm (29/33mm)
Vekt: 252g 302g

 

Vi mener HOKA Bondi 8 har blitt en stilren sko som glir rett inn i skoparken til deg som allerede har kjøpt og bruker HOKA Bondi 7 eller tidligere modeller i Bondi-serien, eller deg som har lyst til å prøve for første gang. Som løpesko er den fortsatt den mest dempet skoa og den oppleves også som svært stabil på foten.

HOKA Bondi 8 kommer i flere farger. Se utvalget av farger i HOKA.

Usikker på om HOKA Bondi 8 er riktig sko for deg? Les artikkelen vår Hvordan velge riktig HOKA sko

 

Foto: Axel Bruun Sport