Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Hoka Challenger

Hoka Challenger

Hoka Challenger 7

Hoka Challenger 7 er en svært allsidig løpesko, perfekt for deg som løper på ulike typer underlag, og derfor ønsker en sko som fungerer godt både på asfalt, grus eller terreng. Challenger 7 tilbyr en perfekt balanse mellom demping, respons og stabilitet. Enten du løper på asfalt, grus eller terreng, gir denne skoen deg Hokas velkjente demping og komfort. Skoen har en mellomsåle av CMEVA-skum, som gir utmerket støtdemping og stabilitet, og en grovere yttersåle med 4mm knaster for bedre grep. 

Hoka Challenger 7 finnes i flere varianter, både med og uten gore-tex (vanntett membran), men også i ulik bredde. Ikke minst fås den i flere farger til både dame og herre!

 • Challenger er en maksdempet sko, som gjør seg like godt på asfalt som i mer utfordrende terreng
 • Svært god demping, men samtidig stabil og godt grep på ulendt terreng
 • Superlett sko, som forebygger skader og gir raskere restitusjon etter løpeturer
 • Challenger er også perfekt som en tursko til hverdagslige gåturer på asfalt og i skog - spesielt dersom du går for den vanntette versjonen med gore-tex!

Tips! Klikk deg inn for å se på utvalget vårt av terrengsko fra Hoka. I hovedsak er dette Challenger, Speedgoat og Tecton X 2!

Hva gjør Hoka Challenger unik?

Hoka Challenger 7 sies gjerne å være en terrengversjon av bestselgeren Clifton, og er en løpesko som gir utmerket komfort på asfalt, samtidig som man får god respons og godt grep på sti og grus. Dette gjør Challenger til en sko som fungerer like godt på asfalt som i terreng - og dette er det få gode løpesko som gjør!

Hva er nytt med Hoka Challenger 7?

I den nyeste utgaven, Hoka Challenger 7, er det et nytt og forbedret design på yttersålen, med tettere plasserte knaster i midten, og større mer aggressive knaster på ytterkantene av sålen for enda bedre grep og stabilitet på utfordrende terreng. Hælkappen har også blitt forlenget, for å kunne gi bedre komfort og beskyttelse av akillesen, samt en forenklet mesh-overdel for økt komfort. 

Hvem passer Hoka Challenger til?

Vi anbefaler Hoka Challenger til deg som

 • løper mye i variert terreng, og ønsker en sko som fungerer godt både på asfalt og i terreng
 • trenger en sko som demper mye støt fra underlaget
 • ønsker en allsidig sko, som er like god å gå tur med, som å løpe i skogen
 • trenger en stabil sko med godt grep i terreng

Hoka Challenger vil definitivt bli en favoritt blant løpere som ønsker en stabil og godt dempet sko, spesielt når de løper i variert terreng. Prøv Hoka Challenger 7, og gi beina dine en uforglemmelig løpetur!

Likevel kan det jo være at du heller foretrekker en annen modell. Det kan derfor være verdt å lese våre tips til valg av riktig Hoka sko, eller lese mer om vårt utvalg av Hoka. Besøker du oss i butikken kan du dessuten få individuell hjelp og prøve skoene på føttene. I butikken møter du en av oss i Team Axel Bruun Sport, som har mye kunnskap og snart 10 års erfaring med å selge Hoka. Til deg som ikke bor i byen sender vi sko raskt og vi har selvsagt full returrett på ubrukte varer.

Tips! Vi klargjør ordrer lynraskt og sender pakker ut døra alle hverdager. Vi tilbyr også hjemlevering samme dag, mandag til lørdag for deg som bor i Trondheimsregionen. Les mer om våre leveringsmuligheter

Kort oppsummert om Hoka Challenger

 • En allsidig løpesko - godt egnet både på asfalt, grus og i mer utfordrende terreng
 • Maksdempet løpesko
 • Mye brukt også som en lett hverdagslig tursko!
 • Finnes både i vanlig bredde og i wide
 • Finned både med og uten gore-tex
 • Finnes i flere farger og fargekombinasjoner

Ble du noe klokere? Hvis ikke er vi bare en e-post unna til å svare deg på dine spørsmål.

Scroll bare litt lengre ned, til gult felt. Der finner du "send e-post" sammen med annen nyttig informasjon. 

Velger du Hoka Challenger? Du finner den i utvalget vårt av Hoka!