Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

HOKA WIDE-modeller

HOKA WIDE-modeller

Hva er HOKA Wide?

HOKA Wide er en velsignelse til deg med brede føtter. I stedet for å kjøpe større størrelse for å få bredere sko, kan du nå kjøpe størrelsen du ellers ville valgt, men i wide-modell. Såle og design er ellers helt likt som på de «vanlige» skoene. 

Med Wide får du:

  • 3-4 mm bredere lest

  • ekstra plass i hele tåboksen

  • større åpning for hele foten

Hvordan ser du at det er en Wide-modell?

Hos oss er det faktisk ganske enkelt å se forskjellen, men vi forstår det er enkelt å bli forvirra. Wide er alltid benevnt i produktnavnet, og også i produktteksten, eks: W BONDI 8 Wide. Det vil også stå både på skoeska og i tunga/pløsen på skoa, som vist i bildet på toppen her. Er du fortsatt forvirra av tall og bokstaver i HOKA sko? Vi oppklarer det i artikkelen Hvordan velge riktig HOKA sko, som også gir deg til råd og veiledning i kjøp av HOKA sko.

Hvilke modeller finnes i wide

Vi har lang erfaring med salg av sko og vet at føtter er forskjellige! Derfor finner du flere wide-modeller fra HOKA hos oss:

  • Bondi
  • Clifton
  • Challenger
  • Speedgoat

Bondi og Clifton passer til asfalt og grus, Challenger til asfalt, grus og terreng, og Speedgoat er laget for terreng.

Får du ofte hull på tåa i joggeskoene? Lyst til å høre en funfact basert på mye kundeerfaring?

Hullet kommer som oftest innenfra - det er stortåa som gnisser i overdelen! Kan problemet løses enkelt? Ja, faktisk. Kjøp Wide-modell.

Tips: Allerede fått hull på tåa? Mange tenker at de har vært borti noe skarpt. Kjenn på innsiden av skoa for å avklare om det heller er tåa som har lagd hullet. Hvis så: prøv en HOKA Wide neste gang du kjøper HOKA.

 

Foto: Axel Bruun Sport