Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Løpesko fra On: vårt utvalg

Løpesko fra On: vårt utvalg

On Running byr på et utvalg av løpesko, designet med sveitsisk ingeniørkunst for å tilfredsstille enhver løpers behov. For å gjøre det litt enklere for deg å finne rett sko til deg og dine behov har vi laget en liten oversikt over vårt utvalg fra On og hva de egner seg best til! Denne veiledningen baserer seg på vår egen erfaring med de ulike modellene. 

Løpeturer på asfalt, grus og mølle

Lett trening og hverdagslig bruk

 • ON Cloudgo: Lett løpesko med myk demping. Godt egnet for hverdagstrening eller generell bruk i hverdagen. Godt egnet for kortere løp. 
 • ON Cloudrunner: Dette er On sin mest stabile sko, og egner seg godt til løp og gange. Godt valg dersom du ønsker en stabil løpesko til kortere løpeturer eller gåturer. Dette er skoen for deg som trenger mer stabilitet! Nyheten Cloudrunner 2 er mykere, men med mer støtte, hvor hælkappen gir mer stabilitet enn tidligere. 

Mengdetrening

Skal du ha en sko som tåler mange løpeturer, bør du velge en mengdetreningssko. Dette er sko laget for løping på asfalt, grus og tredemølle, og som tåler mange mil på beina dine. 

 • ON Cloudmonster: Den mest dempede skoen fra On. Gir en fremoverlent rulleopplevelse. En lett og slitesterk løpesko, laget for å gi god komfort på landeveisløp, langdistanseløp og asfalt. Eksplosivt Speedboard® gir god energiretur. Helion™ midtsåle gir god demping. Nyheten Cloudmonster 2 er mer dempet enn tidligere, og med mer energiretur enn noen gang. Denne er også større i størrelsen, og kan oppleves som stivere og mer stabil enn tidligere versjoner. 
 • ON Cloudstratus: En komfortabel løpesko for litt lengre løpeturer. Bred passform med god plass til forfot. Eksplosivt Speedboard ® gir god energiretur, Helion™ midtsåle gir god demping. Sammenlignet med Cloudmonster har denne litt mindre demping, og en mindre aggressiv rocker. Nyheten Cloudstratus 3 er nå hakket mer komfortabel, og med et nytt Speedboard for kraftigere fremsteg.
 • On Cloudsurfer: En lettere og mykere sko enn Cloudmonster og Cloudstratus. Gir god komfort på korte og lange løpeturer, og oppleves myk og komfortabel. 

Terrengsko fra On - til både løp og hverdagslig bruk

Har du noen gang lurt på hva som skiller en terrengsko fra asfaltsko? Det er egentlig hele pakka: sålen, overdelen, passformen. På en terrengsko vil gjerne sålen ha et grovere mønster under, i dette tilfellet Missiongrip™ knaster, som gir et godt feste på underlaget. Dette gjør disse modellene godt egnet for bruk på hardt terreng, sti og sko. Terrengsko oppleves gjerne litt stivere i overdelen, for å sikre stabilitet for foten i ulendt terreng. 

Terrengsko fra On

 • ON Cloudsurfer Trail: Mengdetreningssko for bruk i variert terreng. Lett og godt dempet sko, med Missiongrip™ såle for godt feste på underlaget. Den nye midtsålen CloudTec Phase™ gir silkemyke landing og en sømløs vektoverføring. 
 • ON Cloudultra 2: Løpeskoen til deg som søker god komfort under løpeturen i terrenget. Cloudultra 2 er en dempet terrengsko som passer svært godt til de lengre løpeturene, med myk Helion™ superfoam og Missiongrip™ som sikrer et godt grep i terrenget. Med sitt stilrene design er dette også en sko du vil elske å bruke i hverdagen. 

Vanntette terrengsko fra On

Det er kjipt å gå tur eller løpe med våte bein. Derfor har flere av On sine terrengsko en overdel laget i et vanntett materiale. Dette materialet puster samtidig godt, slik at du holder deg tørr på beina uansett vær, uten at det føles klamt. 

 • ON Cloudwander Waterproof: En vanntett tursko for terreng. Lav vekt, god stabilitet og demping - og et godt grep på underlaget. Missiongrip™ for godt feste på underlaget. 
 • ON Cloudhorizon WP: En vanntett terrengsko for gåturer i variert terreng. On sin mest dempede tursko, med god komfort - og et godt grep på underlaget. Missiongrip™ for godt feste på underlaget. 
 • ON Cloudventure Waterproof: En vanntett tur- og løpesko for terreng. Lav vekt og god passform. Missiongrip™ for godt feste på underlaget. 
 • ON Cloudvista Waterproof: God nok demping og samtidig stabil nok til å håndtere variert terreng - både hardt underlag og røft terreng. Eksplosivt Speedboard® gir god energiretur. Helion™ midtsåle gir god demping. Missiongrip™ for godt feste på underlaget. 

Ønsker du sko som passer bedre til hverdagslig bruk eller jobb?

Kanskje jobber du i butikk, barnehage, helsevesen eller andre yrker som innebærer mye ståing og gåing? Vil du ha komfortable sneakers i hverdagen? Da anbefaler vi også disse skomodellene:

 • ON Cloud 5: En desidert bestselger når det kommer til hverdagssko! Godt dempet, utrolig lett og komfortabel. 
 • ON Cloudnova: Den perfekte fritidsskoen - lett i vekt, god dempet. Cloudnova har en bredere passform, og er derfor perfekt for deg med litt bredere føtter. CloudTec® demping gir et mykt og stabilt steg. Speedboardet gir en rullende effekt som "dytter" deg fremover. 

Usikker på hvem du bør velge?

Vi hjelper deg gjerne å finne rett sko til deg, dine føtter og din bruk! Ta turen innom butikken vår i Midtbyen, Trondheim. Bor du ikke i nærheten? Vi hjelper deg gjerne så godt vi kan uavhengig av hvor du befinner deg - ta kontakt på e-post eller telefon (73532039) så hjelper vi deg! 

Sjekk ut vårt utvalg fra On Running her!