Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Osprey - Duro & Dyna løpevest

Osprey - Duro & Dyna løpevest

Hold deg hydrert med Osprey Duro og Dyna løpevest!

Når det kommer til lange løpeturer, er hydrering nøkkelen til suksess. Ikke bare kan riktig væskeinntak forbedre prestasjonene dine, det er også avgjørende for sikkerheten og helsen din. Med Osprey sine løpevester, Duro og Dyna, får du de beste verktøyene for å holde deg hydrert gjennom hele løpeturen. Med Osprey sitt innovative design og praktiske funksjoner, blir væskeinntaket under løpeturen en enkel sak, og løpevestene sitter komfortabelt på uten å sprette rundt, selv i høy fart og ulendt terreng.

Hvilken Osprey løpevest skal du velge?

Når det gjelder valg av løpevest og annet løpstilbehør, tilbyr Osprey flere alternativer som passer både til korte og lange løpeturer. 

  • Osprey Duro Dyna Belt: Det perfekte løpebeltet for de kortere turene med mindre oppakning. Dette løpebeltet sitter godt på selv under bevegelse. Her får du plass til nøkler, gels og telefon. Det er også plass til myke drikkeflasker fra Osprey.  
  • Osprey Duro 6 og Osprey Dyna 6: For lengre turer med mer oppakning, er Duro 6 og Dyna 6 det perfekte valget. Disse vestene gir full bevegelsesfrihet og stabilitet under løping, og rommer de to medfølgende 500 ml myke drikkeflaskene som er lett tilgjengelig på brystet. I tillegg er den kompatibel med Ospreys Hydraulics™ LT Reservoir drikkeblærer, noe som gjør det enkelt å ta med ekstra vann på lengre turer.

Tips! Dyna er spesielt tilpasset for kvinner.

Hvorfor velge Osprey løpevest?

Uansett om du er en erfaren løper eller nettopp har begynt, gir Osprey Duro og Dyna deg de beste forutsetningene for å holde deg hydrert og komfortabel. Dette er utstyr som gjør løpeturen til en lek - og er selvsagt også midt i blinken for deg som skal på gåturer eller fjellturer hvor alt du behøver er de viktigste eiendelene dine, en lett, tynn ekstra jakke og vann og næring. 

Sjekk ut vårt store utvalg av sekker til både tur og løpetur fra Osprey!