Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Nyhetene fra Osprey: Tempest og Talon Velocity

Nyhetene fra Osprey: Tempest og Talon Velocity

Utforsk naturen med Osprey Talon og Tempest Velocity: Den perfekte dagstursekken for rask bevegelse i røft terreng

For friluftsentusiaster som elsker fart og spenning, introduserer Osprey en nyhet som vil revolusjonere dine raske turer i naturen. Med sitt lette design og avanserte tekniske egenskaper, er dette sekken som lar deg bevege deg raskt og fritt i utfordrende terreng. 

Tempest og Talon Velocity fra Osprey er utviklet med inspirasjon fra løpevestene fra Osprey, noe som gir sekken en uovertruffen bæreløsning - denne sekken sitter godt på enten du løper, går tur i utfordrende terreng, eller legger ut på en rask skitur. Med disse sekkene er ikke ryggsekken lenger en hindring for høy fart på tur. 

Hva gjør denne sekken unik?

  • Bæreløsning inspirert av løpevester
  • Gode oppbevaringsmuligheter for det du trenger å ha lett tilgjengelig
  • Flere lommer i front - inkludert tilegnede lommer til soft-flasker
  • Et mye mer fleksibelt bakpanel for svært god bevegelsesfrihet

Hvorfor velge Osprey Velocity?

Dette er sekken for deg som...

  • liker turer med et høyt intensitetsnivå eller deg som beveger deg i utfordrende terreng.
  • ønsker en svært lett og allsidig sekk
  • liker å ha vann og andre småsaker lett tilgjengelig
  • ønsker å ha en sekk med uovertruffen passform og bæreløsning

Osprey Velocity: Funksjonell bæreløsning, praktiske oppbevaringsmuligheter og god komfort

Det løpevest-inspirerte bæresystemet gjør at sekken sitter svært godt på selv i høy fart. I tillegg har Velocity-sekkene et mer fleksibelt bakpanel som gir økt bevegelsesfrihet, og med EVA-skum dekket av mesh i bakpanelet oppleves sekken også svært komfortabel. Sekken har også et justerbart ryggpanel slik at sekken enklere kan tilpasses for økt komfort. Dette er en svært lett og allsidig sekk som du får mye glede av. 

Sekken er designet med fokus på å tilby enkel tilgang til nødvendigheter mens du er på farten. Den har flere lommer i front for oppbevaring av småting som mobiltelefon, næring og andre essensielle gjenstander. I tillegg har den dedikerte lommer for Osprey sine soft-flasker, slik at du lett kan holde deg hydrert.

Hva er forskjellen på Osprey Talon og Osprey Tempest?

Osprey Tempest og Talon ryggsekkene er tilsynelatende samme sekk. Forskjellen på disse sekkene er i stor grad passform, da Tempest-serien er spesialdesignet til kvinnekroppen. Sekkene i Tempest-serien er derfor noe lavere enn herreversjonen Talon. Tempest-sekkene er i tillegg bedre tilpasset kvinnekroppen og kvinnelige former, i form av et tilpasset skulderparti og hoftebelte. Dette gjør det mulig for alle å finne den perfekte passformen på ryggsekken. 

Vi har et stort utvalg av ryggsekker fra Osprey! Sjekk ut utvalget av tursekker her!