Enkel betaling med Vipps og Klarna
Søk
Butikken 9 – 18 Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Woom

Woom lager markedet letteste og mest solide barnesykler!

Valg av sykkelstørrelse

Usikker på hvilken størrelse du skal velge på sykkelen til barnet ditt? Følg våre anbefalinger, og la gjerne barnet prøve størrelsen.

Og husk: barnet skal ikke vokse inn i sykkelstørrelsen, men ut av den. Med andre ord: ikke kjøp for stor sykkel. Da vil ikke barnet i like stor grad ha kontroll over sykkelen og mestre syklingen.

1,5-3,5 år / 82-100 cm ▪️ Woom 1 (plus)

Barnets første møte med sykkel! Sykkelen som legger grunnlaget for balanse på to hjul. Balansesykkel uten pedaler som finnes i to størrelser. Woom 1 plus veier 4,45 kg har 14" dekk/hjul mot 12" og 3,3 kg for Woom 1.

3-4,5 år / 95-110 cm ▪️ Woom 2

Følelsen av å se barnet tråkke avgårde på sin første sykkel med pedaler følger deg hele livet. Mestringen i øynene til barnet er uforglemmelig. Det er bare å knyte på seg løpeskoene - nå må du løpe for å holde følge! (Eller sykle sammen..). 14" barnesykkel som veier 5,1 kg.

4-6 år / 105-120 cm ▪️ Woom 3

16" barnesykkel som veier 5,3 kg. Sykkelen som bringer barnet videre fra de første småbarnssyklene og over til de virkelig store sykkelopplevelsene. Barnet sitter fortsatt oppreist, rekker enkelt fram til bremsene og har god oversikt fra sykkelsetet.

6-8 år / 115-130 cm ▪️ Woom 4

Klar for neste vanskelighetsgrad - Woom 4 introduserer barnet for gir! 8 gir utvider både barnets horisont og sykkelens rekkevidde. Klar for å sykle i skogen? 20" barnesykkel som veier 7,4 kg.

7-11 år / 125-145 cm ▪️ Woom 5

Nå brukes sykkelen mer og mer som framkomstmiddel. Nå er barnets ferdigheter på sykkelen så gode at den også fungerer som en lekekamerat. 24" barnesykkel som veier 8,2 kg.

10-14 år / 140-165 cm ▪️ Woom 6

Trygg sykling til transport og lek! Sykkelen brukes mye og må tåle mye. På Woom barnesykler er både sikkerhet og slitestyrke ivaretatt. 26" barnesykkel som veier 9,2 kg.

Så lett at barnet bærer sykkelen selv!

Tenk deg følgende scenario: Som voksen skal du lære deg å sykle. Du får utdelt en moped! En moped veier cirka 50 kg. Ikke særlig flying start på sykkelkarrieren tør vi påstå..

Sånn er det for barn som starter sykkelkarrieren på en "standard" barnesykkel. Her mener vi ikke at det er feil, vi bare påpeker forskjellen på Woom og andre sykkelmerker! Velger du Woom legger du til rette for at barnet raskt lærer balanse, og sykkelferdighetene vil vokse i takt med barnet!

Sykler som kan gå i arv

Woom sykler er laget for å tåle barns bruk og kan derfor brukes av hele flokken din, én etter én! I et samfunn hvor alle har et ansvar for å redusere "bruk og kast"-mentaliteten har Woom virkelig satt det ut i livet.

 

Close
Filter by Fjern alle
Filter
Sorter etter